Sobre mi

Delicadesa, professionalitat i amor és el que transmet la filosofia de la meva fotografia.
MONTSE SOLER
Segueix-me!
 

Vull explicar la teva història de la millor manera possible, arrencant-te un somriure per tota la vida!
T’espero ben aviat!

 

Soc la Montse, visc i tinc un estudi fotogràfic a Castellbell i el Vilar. Sempre m’he sentit atreta per la fotografia, ja que ha format part del meu dia a dia des que, de ben petita, veia el meu pare, un apassionat fotògraf, processar i revelar les seves fotografies a la cambra fosca.

Des de llavors m’encanta guardar els meus records sobre paper i reviure’ls.
Crec que és molt important poder immortalitzar les etapes de la nostra vida, i és per això que vull compartir la meva passió amb tu i ajudar-te a recordar per sempre els moments importants de la teva vida de la manera més bonica.

Em fascina aprendre coses noves i em formo constantment en tot el que m’interessa. Aquests últims anys m’he especialitzat en la fotografia de retrat i fine art.

M’agrada gaudir dels bons moments i em faria feliç que quan vinguis al meu estudi no només t’emportis un preciós record de tu i la teva família, sinó que a més a més passem una bona estona junts i que gaudim d’aquesta experiència que prepararé exclusivament per vosaltres.

Experiències d’una
fotògrafa curiosa

L'estudi

Jo sempre explico amb tot l’orgull del món que el meu estudi era abans un taller, la fusteria del meu pare. El que abans era el lloc de treball del meu pare, ara és el meu. Com un fill l’he vist néixer (per adequar-lo) i ara amb estima i satisfacció el veig créixer.

Aquí et presento el meu estudi, un lloc on es cuiden tots els detalls perquè et sentis com a casa.

És un espai, gran i diàfan que em permet tenir diferents escenaris alhora i poder-los canviar contínuament. Posa’t còmoda i viu aquesta experiència que podràs guardar i compartir per sempre.

Les sessions a l’estudi es complementen amb el treball a l’exterior.