Sessions
de comunions

Estem especialitzats en fotografies naturals per captar el moment i la il·lusió.

La Primera Comunió és un esdeveniment molt important i esperat a la vida dels nens. La família la prepara amb mesos d’antelació i tots ho esperen amb emoció. Ho sé pels comentaris que em fan quan reserven la sessió de fotos.

La fotografia de Comunió ha anat evolucionant amb el mateix desig de tenir un record amb fotos: de la pròpia celebració i d’una sessió de fotos de Comunió en què es retrata el nen/nena veritable protagonista i que viu l’any de la primera comunió d’una manera especial.

Les Primeres Comunions solen ser al Maig-Juny, recomanem reservar la sessió amb la màxima antelació possible i fer-la com a mínim un mes abans de la cerimònia per poder tenir les fotos editades i els recordatoris.

També hi ha la possibilitat de fer la sessió després de la Comunió, amb la tranquil·litat que el vestit ja no s’ha de netejar de nou per a la cerimònia.

Cada família decideix quan fer la sessió de comunió. Disposem de recordatoris en diferents acabats perquè pugueu completar el vostre reportatge.

Sessió de comunió a l’estudi

15 fotografies editades. Lliurament en una galeria on line privada.

Preu: 180 €

Suplement sessió a exteriors de 30€

Sessions de comunions