Sessions
Boudoir

La fotografia boudoir no tracta de despullar-se sinó de descobrir-se

En la fotografia boudoir es busca insinuar més que ensenyar, buscant la teva feminitat i transmetent tota la teva sensualitat, per tant, és l'art de capturar la teva sensualitat.

Una sessió boudoir és una experiència única que totes les dones haurien de viure, un dia per una mateixa, per posar-te guapa, per premiar-te, per mimar-te amb el servei d'estilisme professional i tenir un record únic i íntim per sempre.

Tu només has d'escollir la roba sexy, venir, deixar-te portar i gaudir de l'experiència! Posarem música perquè et sentis sexy i et posarem guapa.

Què inclou la sessió boudoir?

  • L'assessorament previ i durant la sessió, per tal que estar davant la càmera sigui fàcil.
  • Una galeria online privada, de les fotos de la sessió, per poder fer-ne la selecció.
  • L'edició de les fotografies seleccionades.
  • Enviament de les fotos editades per Wetransfer sense marca d'aigua.

Es pot venir acompanyada?
Si, és clar, pots venir acompanyada per la teva parella, amiga o qui vulguis, però sobretot que no et faci sentir incòmode, és el teu moment i l'has de gaudir.

Puc fer la sessió amb una amiga?
Per descomptat que si, no hi ha cap problema, podeu sortir juntes, separades o unes fotos de cada, però el temps de la sessió es divideix per les dues, el preu també, no hi ha cap increment de preu per ser dues o més. El que es busca és que et sentis contenta amb tu mateixa.

S'editen les fotos que s'entreguen?
Si, totes les fotos s'entreguen editades, però una edició molt suau, on es treuen petites imperfeccions, ulleres, granets... però no es canvia la persona perquè el que es busca és que et sentis contenta amb tu mateixa.

Qui porta el vestuari?
Tenim alguna cosa de vestuari i complement a l'estudi, però és millor que portis tu el que vulguis, perquè tu saps el que et queda bé i amb el que et sents còmode.

És necessari contractar el servei de maquillatge?
No, pots venir maquillada i pentinada de casa, però a l'estudi tenim una gran professional que t'ajudarà a fer-te sentir tota una princesa i treure tota la teva màxima bellesa.

Quan és un bon moment per fer una sessió boudoir?
Sempre és un bon moment, per tant, quan et vulguis donar un premi a tu mateixa vine i gaudeix-lo per sempre.

Sessió Boudoir en estudi

20 fotografies editades. 3 hores, amb els canvis de roba que vulguis.

Preu: 250 €

Suplement maquillatge de 45€

Sessions Boudoir